Noteikumi

Iepirkšanās noteikumi

  1. Lai saņemtu preci sākotnēji ir jāveic tās rezervācija un apmaksa. Apmaksu var veikt arī pirms piegādes. Lūgums ņemt vērā, ka apkalpošana notiek apmaksas ienākšanas secībā un garantēti jūs iestājaties rindā pēc rezervācijas maksas saņemšanas, kas sastāda 25% no pirkuma vērtības.
  2. Atkarībā no stādu veida piegādes laiki pa kultūrām var atšķirties. Ja vienā pasūtījumā ir preces ar dažādiem piegādes termiņiem, tad rēķinā uzrādīsies cena par vairākām piegādēm.
  3. Ja piegādes termiņš tiek kavēts un tas nav saskaņots ar pircēju, tad pircējam ir tiesības atteikties no preces un saņemt pilnu atmaksu 7 dienu laikā no atteikuma brīža. Atteikumu lūgums sūtīt uz e-pastu [email protected] Līdz šim gan vēl neesam saņēmuši nevienu atteikumu
  4. Piegādes stādiem notiek uz OMNIVAS pakomātiem - cena 3,5-7,80 eur( atkarīgs no stādu veida) vai ar kurjeru cena 12,00 eur par kasti. Abos gadījumos kastes svars līdz 10 kg un tilpumu līdz 0,12 kubikmetri. Ja tilpums vai svars ir lielāks, tad klāt nāk nākošā kastes cena.  Jebkurā gadījumā mēs skatāmies lai izmaksas būtu pēc iespējas mazākas un ja vien jums nav pa ceļam, tad pie patreizējām degvielas izmaksām tas viennozīmīgi ir lētāk nekā pašam braukt pakaļ. Kā orientieris vienas kastes apjomam ir sekojošs 1 litra kantainais podiņš - krizantēmas/pelargonijas/puķu stādi podiem/ - 12 gab , lavandas 0,5 litri 24 gab. Puķu sīpoliem, sakneņiem, frigo stādiem kastes tilpums un svars nav būtisks - ar vienu kasti var veselu dārzu izveidot (ja tomēr kādam sanāks vairākas kastes šo stādu veidu, tad transports uz mūsu rēķina :). Lielos konteinerstādus (sākot no 2 litru poda) un lielos kailsakņus ar izmēru virs 60 cm piegādājam tikai ar kurjeru.
  5. Ja saņemšanas dienā neesat mājās tad pastāv sekojoši varianti. 1. Sarunājiet ar kādu kurš var pieņemt stādus. 2. Ja nevienu nevar sarunāt, bet jūs tanī brīdi būsiet kaut kur tuvumā (piemēram aizskrējāt uz veikalu vai pie friziera), tad pabrīdiniet kurjeru (viņš parasti zvana apmēram stundu iepriekš) un sarunājiet lai viņš piebrauc uz to vietu kur jūs tanī laikā plānojat atrasties.  3. Ja neviens no šiem plāniem nenostrādā, tad var veikt atkārtotu piegādi. Atkārtotās piegādes ir par atkārtotu piegādes samaksu + 5 eur.
  6. Veicot rezervāciju jūs atstājiet savus personas datus, kurus mēs izmantojam tikai un vienīgi jūsu apkalpošanai. Lai piegādātu stādus mums ir jāzin jūsu vārds/uzvārds , telefona nummurs, e-pasts – rēķina nosūtīšanai un, protams, piegādes adrese. Jūsu e-pasts var tikt izmantots arī jaunumu nosūtīšanai, ja jūs tam esat piekritis. Atteikties no jaunumu saņemšanas varat jebkurā laikā.
  7. Bildēs parasti ir pieauguša stāda attēls un tas protams atšķirās no stāda, kuru jūs saņemat. Lasiet cītīgi informāciju pie stāda apraksta lai saprastu ko jūs patiešām saņemsiet.
  8. Balstoties uz likumdošanu jums ir tiesības atgriezt preci 14 dienu laikā. Uzmanību šis ir caurums likumdošanā, jo tā pati likumdošana paredz, ka prece ir jāatgriež nemainīgā izskatā. Ar stādu tas nav iespējams. Mums ir svarīgs katrs klients, tapēc visas domstarpības mēs parasti atrisinām sarunu ceļā. Lūgums preci ir parbaudīt uzreiz pēc saņemšanas. Ja nu tomēr ir gadījies kāds pušieris, tad, lai situāciju atrisinātu parasti pietiek ar foto un īsu komentāru, kuru varat nosūtīt uz nr 26396055 caur whatsapp vai e-pastu.

 

Paldies par sapratni.
Ar cieņu Plants4you kolektīvs

 

Incorrect email

Jūs esiet veiksmīgi pierakstījies jaunumiem.