Trešā gada stāds 5 litru podā. Ražīga jāņogu šķirne. Veido kompaktu, spēcīgu 100 – 150 cm augstu krūmu. Krūma platums 80 – 120 cm. Ogas – lielas, vidēji skābas ar izteiktu jāņogu aromātu. Ogu nogatavošanās laiks – jūlijs. Laba izturība pret slimībām. IZSNIEDZAM UZ VIETAS VAI VEICOT PIEGĀDI 1 REIZI NEDĒĻĀ MARŠRUTĀ DOBELE, JELGAVA, RĪGA, PIERĪGA, JŪRMALA.
Pieauguša krūma augstums – 100 – 150 cm
Pieauguša krūma platums – 80 – 120 cm
Ziedēšanas laiks - maijs
Ogas – lielas, kiršsarkanas, vidēji skābas ar izteiktu aromātu
Stādīšanas vieta – saulaina, nedaudz noēnota vieta
Stādīšanas laiks – stādus, kas audzēti podos, var stādīt visu silto sezonu
Stādīšanas dziļums – lai augi labāk iesakņotos un izveidotos kuplāks krūms, jāņogas stāda 6 – 8 cm dziļāk, nekā tās augušas iepriekš
Augsne – auglīga, mēreni mitra, labi drenēta augsne
Augsnes pH – 6,2 – 6,7
Ogu nogatavošanās laiks – jūlijs
Apgriešana – ieteicams veidot agri pavasarī, pirms pumpuru plaukšanas, tas jāveido tā, lai būtu izgaismota arī krūma iekšpuse un tur vieglāk varētu novākt ražu. Veidojot jaunu krūmu, katru gadu no jauna izaugušajiem dzinumiem atstāj 3-4 vislabāk attīstījušos, bet pārējos izgriež līdz zemei. Pareizi veidotam krūmam jābūt 15 -20 dažādu vecumu pamatzariem.
Ziemcietība – laba
Pielietojums – svaigam patēriņam, ievārījumiem, sulām, dažādu desertu un kūku dekorēšanai