Trešā gada stāds 15 litru konteinerā. Šķirne ļoti ražīga, daļēji pašauglīga. Augļi vidēji lieli, sulīgi, gaiši sarkani, ļoti viegli atdalās no kauliņa. Ogām garša izteikta, saldskāba. Pieauguša kociņa augstums līdz 2,5 m. Veido vidēji biezu, apaļu vainagu. Audzēts pēc meristēmu metodes. Nav potēts. Pat tad, ja zaķis nograuzīs ataugs tā pati šķirne. IZSNIEDZAM UZ VIETAS VAI VEICOT PIEGĀDI 1 REIZI NEDĒĻĀ MARŠRUTĀ DOBELE, JELGAVA, RĪGA, PIERĪGA, JŪRMALA.
Pieauguša auga augstums – līdz 2,5 m
Ziedēšanas laiks - maijs
Augļi – vidēji lieli, gaiši sarkani, sulīgi ar izteiktu garšu, viegli atdalās no kātiņa
Ražas ienākšanās laiks – jūlija vidus, ražo pārsvarā uz viengadīgā pieauguma
Stādīšanas vieta - ķirši mīl sauli un nelielu aizvēju, tiem nepatiks atrasties ieplakās, ziemeļu nogāzēs un vietās ar augstu gruntsūdens līmeni
Stādīšanas laiks – augus, kas audzēti podos var stādīt visu vasaru un pat rudens sākumā, bet drošāk ķiršus stādīt agrā pavasarī
Stādīšanas attālums – stāda aptuveni 3 m attālumā vienu no otra
Stādīšanas dziļums – stāda tikpat dziļi cik audzis iepriekš
Augsne – viegla, gaisa caurlaidīga, irdena, pietiekami mitra, auglīga smilšmāla vai mālsmilts augsne
Augsnes pH – optimālais pH 5,5 - 6
Apgriešana – jāizgriež visi zari, kuri savā starpā krustojas, noēno citus vai atrodas vainaga iekšpusē un netiek pie gaismas. Griešana notiek virs pumpura. Ražojošu ķiršu vainagu vislabāk veidot vasarā (sausā, saulainā laikā) pēc ražas novākšanas.
Ziemcietība - laba
Pielietojums – ķiršus var lietot svaigā veidā vai izmantot pārstrādei – ievārījumu un kompotu gatavošanai, žāvēšanai un saldēšanai.