Trešā gada stāds 15 litru konteinerā. Pašauglīga. Veido lielus, tumši sarkanus augļus ar saldskābu garšu. Kauliņš vidēji liels, viegli atdalās no mīkstuma. Augļu ienākšanās laiks jūlija vidus. Pieauguša kociņa augstums 2 – 2,5 m. Audzēts pēc meristēmu metodes. Nav potēts. Pat tad, ja zaķis nograuzīs ataugs tā pati šķirne. IZSNIEDZAM UZ VIETAS VAI VEICOT PIEGĀDI 1 REIZI NEDĒĻĀ MARŠRUTĀ DOBELE, JELGAVA, RĪGA, PIERĪGA, JŪRMALA.
Pieauguša auga augstums – 2 – 2,5 m
Ziedēšanas laiks - maijs
Augļi – lieli, tumši sarkani ar saldskābu garšu, kauliņš vidēji liels, viegli atdalās no mīkstuma
Ražas ienākšanās laiks – jūlija vidus, raža šim ķirsim veidojas uz iepriekšējā gada dzinumiem
Stādīšanas vieta - ķirši mīl sauli un nelielu aizvēju, tiem nepatiks atrasties ieplakās, ziemeļu nogāzēs un vietās ar augstu gruntsūdens līmeni
Stādīšanas laiks – augus, kas audzēti podos var stādīt visu vasaru un pat rudens sākumā, bet drošāk ķiršus stādīt agrā pavasarī
Stādīšanas attālums – stāda aptuveni 3 m attālumā vienu no otra
Stādīšanas dziļums – stāda tikpat dziļi cik audzis iepriekš
Augsne – viegla, gaisa caurlaidīga, irdena, pietiekami mitra, auglīga smilšmāla vai mālsmilts augsne
Augsnes pH – optimālais pH 5,5 - 6
Apgriešana – jāizgriež visi zari, kuri savā starpā krustojas, noēno citus vai atrodas vainaga iekšpusē un netiek pie gaismas. Griešana notiek virs pumpura. Ražojošu ķiršu vainagu vislabāk veidot vasarā (sausā, saulainā laikā) pēc ražas novākšanas.
Ziemcietība - augsta
Pielietojums – ķiršus var lietot svaigā veidā vai izmantot pārstrādei – ievārījumu un kompotu gatavošanai, žāvēšanai un saldēšanai.